Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g117g642kcal0g0g70g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g350g1768kcal28.7g203g91g15.8g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g817g531kcal89.8g34.3g2.5g0g
Sokeri 70g284kcal0g69.9g0g0g
Liivate 23g81kcal20g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g93g39kcal0.3g9.3g0.1g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g467g2590kcal37.8g242.7g163.3g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g583g1108kcal26.3g93.3g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g14086kcal405.8g1305g793.8g31.6g
Valittu annoskoko2520g7043kcal202.9g652.5g396.9g15.8g
Annoskoko puolitettuna1260g3522kcal101.5g326.3g198.5g7.9g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892