Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 997g1422kcal124.6g3g102.2g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g907g4732kcal58g368.9g352.6g24.5g
Hunaja 254g838kcal1.3g205.1g0g0g
Voi 363g2630kcal4.3g1.5g294.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g19246kcal376.4g1157g1499.2g49g
Valittu annoskoko2520g9623kcal188.2g578.5g749.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna1260g4812kcal94.1g289.3g374.8g12.3g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469