Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g803g4819kcal192.8g53g433.7g0g
Voi 201g1457kcal2.4g0.8g163.2g0g
Liivatelehti, gelatiini602g2102kcal515.6g0g0.6g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g402g1365kcal12g12g140.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g402g1024kcal23.7g12.9g96g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 20g82kcal0.6g19.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g21736kcal1494.8g199.2g1668.2g0.2g
Valittu annoskoko2520g10868kcal747.4g99.6g834.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna1260g5434kcal373.7g49.8g417.1g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678