Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1680g5385kcal449.7g0g402.2g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g120g385kcal36.7g66g1.2g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g360g612kcal7.2g5.8g61.9g2.2g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Korppujauho 120g440kcal12.6g89.9g1.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g14327kcal1072.4g324.8g982.2g17.2g
Valittu annoskoko2520g7164kcal536.2g162.4g491.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna1260g3582kcal268.1g81.2g245.6g4.3g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658