Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g860g723kcal9.5g157.4g3.4g15.5g
Canderel makeutusjauhe359g1377kcal10.4g333.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 197g281kcal24.6g0.6g20.2g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 11g76kcal0g0g8.6g0g
Margariini, flora kevyt 40 179g674kcal0.3g9.5g71.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.7g0g0g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g179g126kcal3.6g5.9g9.3g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 699g2398kcal71.2g489.3g8.4g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g11516kcal241g2041.8g243.2g82.4g
Valittu annoskoko2520g5758kcal120.5g1020.9g121.6g41.2g
Annoskoko puolitettuna1260g2879kcal60.3g510.5g60.8g20.6g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917