Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 809g2775kcal82.4g566g9.7g28.3g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Leivinjauhe 36g62kcal1.8g13.4g0g0.2g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1066g284kcal35.2g33.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 427g535kcal46.9g1.1g38.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1440kcal0g0g159.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g10307kcal332.6g1255.6g416.2g57g
Valittu annoskoko2520g5154kcal166.3g627.8g208.1g28.5g
Annoskoko puolitettuna1260g2577kcal83.2g313.9g104.1g14.3g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589