Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g1501g375kcal15g69.1g4.5g27g
Margariini, 60%, Rainbow113g619kcal1g1g67.6g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 105g317kcal0.1g77.9g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta30g108kcal3.9g21g0.6g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 165g502kcal14.5g91.5g3.1g23g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g4865kcal99.4g728.6g155.4g114g
Valittu annoskoko2520g2432kcal49.7g364.3g77.7g57g
Annoskoko puolitettuna1260g1216kcal24.9g182.2g38.9g28.5g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967