Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 750g208kcal8.9g30.4g1.5g15.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Punajuuri 120g46kcal1.2g8.3g0.2g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka112g92kcal3.8g21.4g1.1g1.1g
Vesi1124g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g1835kcal146g134.2g73.6g44.4g
Valittu annoskoko2520g918kcal73g67.1g36.8g22.2g
Annoskoko puolitettuna1260g459kcal36.5g33.6g18.4g11.1g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374