Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 361g2618kcal4.3g1.4g293.4g0g
Sokeri 491g1992kcal0g490.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 476g679kcal59.5g1.4g48.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g520g1767kcal13g431.3g2.6g10.4g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g14g1.4kcal0.2g0g0g12.3g
Leivinjauhe 29g51kcal1.5g10.9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g92kcal0g22.9g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 29g7.7kcal1g0.9g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g577g1790kcal34.1g86.6g144.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g17994kcal227.2g2091.2g978.2g45.6g
Valittu annoskoko2520g8997kcal113.6g1045.6g489.1g22.8g
Annoskoko puolitettuna1260g4499kcal56.8g522.8g244.6g11.4g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047