Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1191g707kcal116.9g35.7g4.8g0g
Sokeri 203g822kcal0g202.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai310g1084kcal37.2g219.9g6.5g9.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g95kcal0g23.6g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 786g1122kcal98.3g2.4g80.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g7660kcal504.8g967.8g183.8g18.6g
Valittu annoskoko2520g3830kcal252.4g483.9g91.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna1260g1915kcal126.2g242g46g4.7g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104