Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka600g2280kcal138g0g180g0g
Cashewpähkinä 240g1378kcal48g45.1g111.2g8.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 600g445kcal4.5g93g2.4g6.6g
Fariinisokeri120g487kcal0g119.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos120g864kcal0.6g0.6g96g0g
Päärynä kuorittu 600g260kcal1.9g48g0.6g23.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka240g24kcal2.6g1.9g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g11477kcal391.2g617g781.4g81.6g
Valittu annoskoko2520g5738kcal195.6g308.5g390.7g40.8g
Annoskoko puolitettuna1260g2869kcal97.8g154.3g195.4g20.4g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597