Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)875g262kcal8.7g52.5g1.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Vesi1225g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light175g315kcal14.7g6.5g26.2g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g293kcal8.7g59.8g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5054g2346kcal74.6g255g113.2g28.2g
Valittu annoskoko2527g1173kcal37.3g127.5g56.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna1264g587kcal18.7g63.8g28.3g7.1g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323