Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g182g1327kcal1.8g1.8g145.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 665g2281kcal67.7g465.3g8g23.3g
Sokeri 580g2352kcal0g578.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g83kcal0.8g18.1g0.8g0g
Neilikka, annos 4g11g41kcal0.4g9g0.4g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.6g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 341g132kcal1.5g23.2g1.7g8.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen682g225kcal22.5g33.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5056g12998kcal192.6g2284.6g313g65.6g
Valittu annoskoko2528g6499kcal96.3g1142.3g156.5g32.8g
Annoskoko puolitettuna1264g3250kcal48.2g571.2g78.3g16.4g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154