Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 177g581kcal18.7g107.5g3.9g17.5g
Vehnäjauho, sunnuntai523g1832kcal62.8g371.6g11g15.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)322g1192kcal45.1g177.1g25.8g35.4g
Leivinjauhe 32g57kcal1.7g12.2g0g0.2g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g8.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 274g1111kcal0g273.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g773g649kcal8.5g141.4g3.1g13.9g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g322g2383kcal0g0g264.1g0g
Vesi97g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5056g15608kcal273.6g2166.6g615.8g165.4g
Valittu annoskoko2528g7804kcal136.8g1083.3g307.9g82.7g
Annoskoko puolitettuna1264g3902kcal68.4g541.7g154g41.4g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099