Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala868g2221kcal80.7g399.1g13.9g86.8g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio396g1149kcal134.8g0g67.4g0g
Tonnikala vedessä 600g627kcal134.6g0g9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki429g343kcal55.7g8.6g8.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 236g296kcal25.9g0.6g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5056g9271kcal863.4g816.6g240.4g173.6g
Valittu annoskoko2528g4636kcal431.7g408.3g120.2g86.8g
Annoskoko puolitettuna1264g2318kcal215.9g204.2g60.1g43.4g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375