Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g533g1970kcal31.4g186.4g122.5g11.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1065g288kcal13.8g51.1g2.1g18.1g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g499g1348kcal89.9g10g104.8g0g
Hunaja 27g88kcal0.1g21.5g0g0g
Basilika, kuivattu 1.3g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma266g320kcal8.5g12g26.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 133g167kcal14.6g0.3g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5056g8367kcal317g563.2g536.2g59.6g
Valittu annoskoko2528g4184kcal158.5g281.6g268.1g29.8g
Annoskoko puolitettuna1264g2092kcal79.3g140.8g134.1g14.9g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158