Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 20g75kcal4.5g0g6.4g0g
Pekoni, Euroshopper12g34kcal1.9g0.1g2.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 150g333kcal26.3g0g25.5g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 25g98kcal0.5g0.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g1150kcal72.2g4g95g0.8g
Valittu annoskoko253g575kcal36.1g2g47.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna127g288kcal18.1g1g23.8g0.2g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809