Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Hermesetas -neste3.7g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 56g220kcal25.5g16g4g8.1g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g19g109kcal4.1g3.7g9.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,394g61kcal10.3g3.9g0.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g1441kcal91g47.6g97g19.4g
Valittu annoskoko253g721kcal45.5g23.8g48.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna127g360kcal22.8g11.9g24.3g4.9g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667