Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore28g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, 50g30g6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Kurkku 23g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)43g78kcal9.9g0g3.5g0g
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g47g117kcal8.4g0.7g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g601kcal53.8g7g37.8g1.8g
Valittu annoskoko253g301kcal26.9g3.5g18.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna127g150kcal13.5g1.8g9.5g0.5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804