Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g141g34kcal1.7g4.8g0.3g3g
Puuroriisi28g99kcal1.7g21.4g0.5g0.6g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g56g78kcal10.7g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Siirappi 2.8g8.5kcal0g2.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.6g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g478kcal30.8g58.2g11.8g7.8g
Valittu annoskoko253g239kcal15.4g29.1g5.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna127g120kcal7.7g14.6g3g2g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.5g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038