Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.7g12kcal0.4g2.2g0.3g1g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.9g8.9kcal0.9g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g1454kcal27.4g206.2g54.6g10.8g
Valittu annoskoko253g727kcal13.7g103.1g27.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna127g364kcal6.9g51.6g13.7g2.7g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.7g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693