Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 45g11kcal0.8g1g0.1g1g
Pinaatti 14g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Paprika keskiarvo 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)17g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g72kcal3.8g10.4g0.4g5.8g
Valittu annoskoko253g36kcal1.9g5.2g0.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna127g18kcal1g2.6g0.1g1.5g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795