Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g75g68kcal1.1g4.5g4.9g1.5g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g75g34kcal1.1g5.6g0.8g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g56g65kcal9g1.1g2.8g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g47g52kcal10.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g436kcal44g22.4g18.6g3g
Valittu annoskoko253g218kcal22g11.2g9.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna127g109kcal11g5.6g4.7g0.8g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961