Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 23g139kcal5.4g1.5g12.2g1.6g
Hasselpähkinä 17g109kcal2.4g0.6g10.3g3g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 19g133kcal0.1g0.1g15g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 23g6.8kcal0.6g0.8g0g0g
Puolukka 63g24kcal0.3g4.3g0.3g1.6g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 47g56kcal1.5g2.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g1344kcal31.4g23.6g124g12.4g
Valittu annoskoko253g672kcal15.7g11.8g62g6.2g
Annoskoko puolitettuna127g336kcal7.9g5.9g31g3.1g
Arvot/100g100g265kcal6.2g4.7g24.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228514