Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g60g8.4kcal1.1g0.4g0.2g1.2g
Mango (tuore)50g34kcal0.3g7.7g0.2g1.1g
Avokado, kuorittu, kivetön 60g119kcal1.6g0.5g11.6g4g
Verigreippi, annos 250g50g26kcal0.5g6.6g0.1g1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g25g225kcal0g0g25g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g7.5g7.6kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g841kcal7.2g34g74.2g14.6g
Valittu annoskoko254g421kcal3.6g17g37.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna127g210kcal1.8g8.5g18.6g3.7g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.7g14.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037