Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 77g52kcal11g0g0.8g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)87g89kcal0.8g2.1g8.6g0g
Porkkana 8.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g31g7kcal0.5g1g0.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g10g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g6.6g10kcal0.4g2g0g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g387kcal26.2g20g21.8g1.4g
Valittu annoskoko254g193kcal13.1g10g10.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna127g97kcal6.6g5g5.5g0.4g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027