Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g63g177kcal2.9g19.6g9.4g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g38g66kcal9.4g0.2g3.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow25g45kcal0.2g1.4g4.3g0g
Pesto Rosso, Barilla13g41kcal0.5g1.5g3.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Basilika, tuore3.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g13g36kcal4.1g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g773kcal35.6g53.4g46.4g9.8g
Valittu annoskoko254g387kcal17.8g26.7g23.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna127g193kcal8.9g13.4g11.6g2.5g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058