Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g66g112kcal12.5g0g6.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g55g66kcal1.9g2g5.5g0g
Kantarelli 22g3.8kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g418kcal31.2g13.4g25g3.6g
Valittu annoskoko254g209kcal15.6g6.7g12.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna127g105kcal7.8g3.4g6.3g0.9g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993