Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g73g44kcal7.3g3.1g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.6g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Mantelilastu (A la meira)29g175kcal7g1.9g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g1198kcal48.2g15.6g106.2g0g
Valittu annoskoko254g599kcal24.1g7.8g53.1g0g
Annoskoko puolitettuna127g300kcal12.1g3.9g26.6g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231