Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa97g17kcal0.4g2.4g0.6g0.7g
Tomaatti 39g8.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g20g12kcal2.1g0.8g0g0.3g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g49g15kcal0.5g2.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g39g66kcal7.4g0g3.9g0g
Lihaliemikuutio Kania1.6g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g248kcal21.8g16g9.8g3.2g
Valittu annoskoko254g124kcal10.9g8g4.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna127g62kcal5.5g4g2.5g0.8g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391