Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha83g150kcal15g0g10g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto17g48kcal3.2g0g3.8g0g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)104g31kcal1g4.2g0.4g0.2g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g12g41kcal3.2g0.2g3.1g0g
Ketsuppi, Pirkka6.2g6.7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g4.2g9kcal0.3g1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g625kcal46.4g16.8g39.6g1.4g
Valittu annoskoko254g312kcal23.2g8.4g19.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna127g156kcal11.6g4.2g9.9g0.4g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716