Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 98g38kcal1g6.8g0.2g2.5g
Nauris 20g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.6g47kcal0g0g5.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton13g21kcal1g0.5g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g238kcal5g18.6g14.6g6.6g
Valittu annoskoko254g119kcal2.5g9.3g7.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna127g59kcal1.3g4.7g3.7g1.7g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566