Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g94kcal0.1g0.1g10.3g0g
Nakki, keskiarvo 515g1202kcal58.7g6g106.2g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1288g387kcal19.3g58g5.2g32.2g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g344g155kcal0.7g37.8g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g344g550kcal7.2g13.1g51.5g0.3g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g26g56kcal1.6g6.4g2.7g0g
Basilika, kuivattu 2.6g6.6kcal0.4g0.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g4899kcal176g243.8g352g67.2g
Valittu annoskoko2532g2450kcal88g121.9g176g33.6g
Annoskoko puolitettuna1266g1225kcal44g61g88g16.8g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966