Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai130g455kcal15.6g92.3g2.7g3.9g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Mansikka 1000g465kcal5g84g2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g8720kcal161.8g934.8g453g45.8g
Valittu annoskoko2532g4360kcal80.9g467.4g226.5g22.9g
Annoskoko puolitettuna1266g2180kcal40.5g233.7g113.3g11.5g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709