Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta112g302kcal8.4g54.8g5.6g5.6g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g65g240kcal9g47g1.6g2.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%399g240kcal12.8g28.3g8g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha998g1657kcal189.6g0g99.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g449g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Basilika, tuore200g80kcal6.2g10g1.6g7.8g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g200g679kcal49.9g0g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g6889kcal584.6g315g366.2g44.8g
Valittu annoskoko2532g3444kcal292.3g157.5g183.1g22.4g
Annoskoko puolitettuna1266g1722kcal146.2g78.8g91.6g11.2g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159