Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 619g112kcal3.5g15.5g2.5g4.3g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g845g1436kcal168.9g0g84.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 338g595kcal6.4g10.5g57.4g0g
Emmental juustoraaste valio169g659kcal49g0g50.7g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)563g225kcal6.2g40.5g2.8g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5067g6053kcal468g133g395.6g24.4g
Valittu annoskoko2534g3026kcal234g66.5g197.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna1267g1513kcal117g33.3g98.9g6.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768