Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi300g1080kcal150g108g3g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g300g1122kcal0g291g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl600g2100kcal84g384g18.6g33g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g7.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl195g1248kcal27.3g6.6g122.9g0g
Rusina 180g526kcal5g108.2g0.9g17.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl300g2700kcal0g0g300g0g
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5070g17971kcal541.6g1872g899g109.6g
Valittu annoskoko2535g8986kcal270.8g936g449.5g54.8g
Annoskoko puolitettuna1268g4493kcal135.4g468g224.8g27.4g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405