Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Kasvisliemikuutio 26g79kcal2.5g3.5g6.1g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Aurajuusto200g680kcal40g0g58g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5072g2399kcal128g75.6g162.6g50.6g
Valittu annoskoko2536g1200kcal64g37.8g81.3g25.3g
Annoskoko puolitettuna1268g600kcal32g18.9g40.7g12.7g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251