Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)26g141kcal0.3g0.3g15.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai261g913kcal31.3g185.2g5.5g7.8g
Sokeri170g689kcal0g169.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu461g581kcal50.7g1.4g41.5g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus120g384kcal13.2g76.8g1.9g9.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1501g495kcal49.5g73.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5075g6404kcal290g1013.2g128.6g34.8g
Valittu annoskoko2538g3202kcal145g506.6g64.3g17.4g
Annoskoko puolitettuna1269g1601kcal72.5g253.3g32.2g8.7g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230