Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 1127g795kcal3.5g2.3g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g902g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 81g33kcal0.5g1.8g0.9g2.3g
Appelsiini, kuorittu 428g202kcal2.4g38.1g1.3g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g2059kcal12.8g84.4g4.4g22.6g
Valittu annoskoko2538g1030kcal6.4g42.2g2.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna1269g515kcal3.2g21.1g1.1g5.7g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076