Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)1051g1167kcal129.3g20g62g8.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 526g398kcal9.8g81.1g1.1g5.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 210g70kcal1.3g11.9g0.4g5.4g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g3524kcal290.8g268g129.4g54.2g
Valittu annoskoko2538g1762kcal145.4g134g64.7g27.1g
Annoskoko puolitettuna1269g881kcal72.7g67g32.4g13.6g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201