Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 150g341kcal7.6g26.3g21.1g8.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 150g297kcal2.1g2.7g30g6.6g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 990g3397kcal100.9g693g11.9g34.6g
Kauralese 150g540kcal27g68.4g11.6g26.3g
Vehnälese 60g137kcal8g9.2g2.7g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g10778kcal291.2g1671.2g274.6g197.4g
Valittu annoskoko2538g5389kcal145.6g835.6g137.3g98.7g
Annoskoko puolitettuna1269g2695kcal72.8g417.8g68.7g49.4g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369