Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 33g118kcal0.1g0g13.3g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe17g62kcal0.6g13.6g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten8.3g27kcal2g3.7g1.7g0.9g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g33g101kcal3.2g20.4g0.7g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g1290kcal26g210.6g39g13.6g
Valittu annoskoko254g645kcal13g105.3g19.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna127g323kcal6.5g52.7g9.8g3.4g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182