Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 40g69kcal3g0.9g6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g132kcal0.8g1.2g14g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi40g180kcal2.6g24g8.4g1.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton16g115kcal0g0g12.8g0g
Mangosose, Piltti50g30kcal0.2g7.5g0.2g0.5g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.2g4.2kcal1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g1254kcal23.6g106.2g83g3.4g
Valittu annoskoko254g627kcal11.8g53.1g41.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna127g314kcal5.9g26.6g20.8g0.9g
Arvot/100g100g247kcal4.6g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199