Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g21g115kcal0.2g0.2g12.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.2g13kcal0.4g2.3g0.1g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 18g56kcal1.6g10.2g0.3g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 83g27kcal2.4g1.7g0.5g2.9g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g17g57kcal3.6g0.2g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 33g11kcal1g1.6g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g797kcal30.2g65g42.4g14.4g
Valittu annoskoko254g398kcal15.1g32.5g21.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna127g199kcal7.6g16.3g10.6g3.6g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439