Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 56g19kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g36g213kcal8.5g2.3g19.2g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g56g33kcal5.5g2.4g0.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.3g0.3kcal0g0g0g2.8g
Kananmuna kuoreton 102g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g826kcal54.6g17g60g7.2g
Valittu annoskoko254g413kcal27.3g8.5g30g3.6g
Annoskoko puolitettuna127g206kcal13.7g4.3g15g1.8g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500