Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 17g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g8.3g3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g167g63kcal1.8g13.8g0.2g2.7g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)17g28kcal0.5g0.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g216kcal6g33.2g6.4g6.4g
Valittu annoskoko254g108kcal3g16.6g3.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna127g54kcal1.5g8.3g1.6g1.6g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792