Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g100g24kcal1.8g3g0.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g331kcal2g3g35.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g741kcal9.2g17.2g71.4g5.8g
Valittu annoskoko254g371kcal4.6g8.6g35.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna127g185kcal2.3g4.3g17.9g1.5g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750