Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Pinaattipakaste 150g28g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 38g50kcal3.2g6.6g0.7g1.9g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.9g3.3kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Sipuli kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)26g62kcal5.2g0.1g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g28g105kcal3.7g20g1.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g507kcal31g57g16.4g11.4g
Valittu annoskoko254g254kcal15.5g28.5g8.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna127g127kcal7.8g14.3g4.1g2.9g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148