Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g50g85kcal10g0g5g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g125g66kcal1.8g14.3g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g31g50kcal0.9g1.2g4.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g421kcal25.8g31.8g21.4g0.2g
Valittu annoskoko254g210kcal12.9g15.9g10.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna127g105kcal6.5g8g5.4g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134